Vuurwerkopslag

Bavel Brandbeveiliging BV is gespecialiseerd in het beveiligen van vuurwerkopslagplaatsen. Onze organisatie is zonder meer marktleider
te noemen in dit segment. Bij projecten kunt u bekijken welke installaties de afgelopen jaren gemonteerd zijn door ons team. Op deze kaart wordt het aantal vuurwerkopslagplaatsen per provincie weergegeven.

Onze organisatie biedt onze klanten een totaalpakket aan.

Dit totaalpakket omvat o.a. het ontwerpen van de installatie op basis van het Programma van Eisen / Uitgangspuntendocument, installeren sprinklersysteem en brandmeld- / ontruimingsinstallatie ( inclusief de gehele watervoorziening ) en oplevering.

Vanzelfsprekend kunnen wij nog aanvullende diensten voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van de verlichting in de bewaarplaatsen. Alle installaties voor vuurwerkopslagplaatsen worden, volgens memorandum 60 / Technisch Bulletin 60a aangelegd zoals omschreven in het vuurwerkbesluit. Vraag vrijblijvend een offerte of advies aan voor de aanleg of uitbreiding van een installatie.

De nazorg ( periodiek onderhoud ), waardoor een lange levensduur wordt gewaarborgd, wordt door onze afdeling Service en Onderhoud
met kwaliteit uitgevoerd en aan u gerapporteerd. Maak kennis met ons onderhoudsteam en onze concurrerende tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan met behulp van het contactformulier.